المحتويات:
صدور دجاج 500جم بصله كبيرهمفرومه في الخلاط+بصله متوسطه مقطعه مكعبات- 2طماطم متوسطه الحجم مضروبه في الخلاط +1طماطم مقطعه مكعبات صغيره- بقدونس +البهارات(قرفه-ملح-فلفل اسود-هيل-كمون)خل- صلصه شطه- طحينه.
طريقة التحضير:
نتبل الدجاج لمده 2ساعه ونضع عليها البصل المفروم والطماطم المضروبه في الخلاط ونضع عليها التوابلمعلقه صغيره من كل نوع بالاضافه الي 2معلقه ملح والهيل ربع معلقه ومعلقتين خل ونتركها في الثلاجه بعد كده نحمرها في الزيت كل وجه لمده 3 دقائق بعد كدهنرفعها من عالنار نقطع الدجاج راسيا وفي نفس الطاصه نضع البصله والطماطم المقطعه مكعبات ونتركها 2 دقيقه وبعد كده نضع الدجاج المقطع ونضع عليه 3معالق صلصه حاره+البقدونس ونتركهم دقيقه ونص وبعد كده نقدمها مع صلطه طحينه وبالهنا والشفا.